Стало відомо про те, що Папі Римському був відправлений український прапор з Бучі. Так, саме з того містечка Київської області, де окупанти влаштували справжнє пекло.

Відповідний пост розмістили в Telegram-каналах.

"Той самий прапор, який Папа Римський Франциск підняв на традиційній аудієнції у Ватикані", - повідомляється в популярному мессенжері.

Крім цього, в мережі є ще новини про те, що Папа Римський також не мовчить про те, що відбувається в Україні. Папа Римський Франциск після того як підняв прапор з Бучі вирішив звернутися до всього світу, закликаючи зупинити тероризм путіна і його рабів.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"На традиційній аудієнції у Ватикані Папа Римський Франциск підняв український прапор, присланий йому з Бучі «Недавні новини з війни в Україні замість полегшення і надії явили нові звірства. Це різанина в Бучі. Жорстокість, яка стає все більш жахливою, навіть по відношенню до мирних жителів, беззахисним жінкам і дітям. Це жертви, чия невинна кров волає до неба і благає: "Зупиніть цю війну!",- сказав понтифік", - підписана публікація в соціальній мережі.

Всі українці і весь світ повинні пам'ятати про ці жахливі дії путінських терористів. Вони всі повинні відповісти за свої звірства, а путін повинен отримати по заслугах найжорсткішим покаранням.

Нагадавши, у мережі розповіли про нову навчальну програму в школах рф.

Як раніше повідомляв портал "Знай", колишній чоловік Ані Лорак назвав те, що відбувається в Київській області геноцидом.