Стало відомо про те, що російські окупанти намагаються приховати свою участь у бойових діях. Як би це дивно не звучало, але, з'явилися нові докази цього.

Розповіли про це в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

Справа в тому, що через два з половиною місяці, до військових армії Росії почало приходити усвідомлення того, що вони програють. Вони прекрасно розуміють, що їх чекає покарання за всі скоєні військові злочини проти українського народу, і тому просять своє військове керівництво засекретити їх участь у цьому вторгненні.

Особливого масштабу такі звернення з'явилися в частинах Повітряно-космічних сил Росії. Сховатися від помсти за масові вбивства мирних жителів, а також за знищену інфраструктуру намагаються не тільки виконавці, а й ті, хто в минулому брали участь у підготовці до вторгнення на українські території.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

"Військовою розвідкою України, зокрема, встановлені особи військових злочинців-військовослужбовців 277 бомбардувального авіаційного полку 303 змішаної авіаційної дивізії 11 армії ВПС і ППО (військова частина 77983), що дислокується на аеродром "Хурба" Хабаровського краю. Більшість з них залучалася до нанесення ракетно-бомбових ударів по території України з аеродромів на території Білорусі "Ліда" і "Барановичі", а також аеродромів в Росії "Борисоглібськ" і "Маринівка" - йдеться в повідомленні під постом.

російські окупанти. Фото: скрін youtube
російські окупанти. Фото: скрін youtube

Тепер винні у злочинах вимагають від свого керівництва довідки про те, що вони в цей час були на лікуванні, або ж у відпустці. Багато льотчиків просять також зробити документи, які доводять, що на момент початку війни вони вже не проходили службу.

При цьому, занадто пізно. Думати про це потрібно було до того, як прийшли на українські землі і почали вбивати мирних жителів. Крім того, в ГУР МО поділилися списком військових, яких повинні будуть притягнути до відповідальності.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що глава КНР Сі Цзіньпін після розмови з президентом Франції щодо війни в Україні

Раніше повідомлялося, що Дмитро Кулеба звернувся до Європи з проханням визначитися щодо членства в ЄС.

Також, годував і розхвалював окупантів — на Сумщині СБУ затримала нардепа "Нашого краю" за підозрою в держзраді