Українцям розповіли про отримання статусу кандидата на членство в ЄС, а також що саме буде вважатися перемогою над окупантами. Так просто здаватися ми не маємо наміру.

Про це розповів Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба в новому інтерв'ю порталу Financial Times.

Спочатку він висловився стосовно майбутнього членства України в Європейському Союзі. Він вважає, що Європа має визначитися вже зараз, чи бачить вона нас в цьому Альянсі, або про цю ідею сьогодні потрібно забути.

Дмитро Кулеба. Фото: скрін youtube
Дмитро Кулеба. Фото: скрін youtube

"Якщо Україна не отримає статус кандидата на членство в ЄС, це означає, що Європа намагається нас обдурити, і ми не збираємося це терпіти" - говорить Дмитро Кулеба.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Держсекретар Європи при МЗС Франції при цьому зазначив, що вони не можуть обіцяти Україні швидкий вступ до Євросоюзу, так як це було б обманом.

Також, глава МЗС розповів про те, що саме буде вважатися перемогою для України над окупантами. Якщо наші західні партнери швидко нададуть потрібне озброєння, то захисники Збройних сил України зможуть швидко витіснити ворога з наших земель.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

"Тепер перемогою буде вважатися не відведення російських військ на позиції до 24 лютого, а повне звільнення всіх територій" - говорить у своїй новій заяві Дмитро Кулеба.

Коли саме ми зможемо дати відсіч окупантам, і відкинути їх до кордону-поки що складно передбачити.

Фото: Дмитро Кулеба
Фото: Дмитро Кулеба

Нагадаємо, що Макрон і Шольц виступили за продовження мирних переговорів України і Росії: потрібно домогтися виведення військ

Раніше повідомлялося, що в Маріуполі окупанти пропонують роботу тим українцям, хто залишився в місті: "збирач тіл"

Також, окупанти готові застосувати хімічна зброя проти захисників "Азовсталі", маріупольцям заборонили виходити з дому-депутат міськради