Росія відповість за кожен військовий злочин вчинений на території України. Для цього вже є багато доказів, але українців закликають фіксувати всі злочини росіян і повідомляти про них уряду. Зробити це можна через сайт "Доказ", як саме розповіли на сторінці "Дія" в instagram.
В Україні запустили новий сайт, на якому можна повідомляти про злочини російських окупантів на території України. Всі дані необхідні, щоб у майбутньому притягнути країну-агресора до відповідальності.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

"Поки Збройні Сили України захищають нашу країну, ми збираємо докази злочинів окупанта. Поділіться інформацією про військові злочини та злочини проти людяності https://dokaz.gov.ua",- йдеться в повідомленні.
Повідомити про злочин рф можна за наступною інструкцією:
1. Перейдіть на сайт і натисніть "Подати доказ"
2. Залиште інформацію про себе
3. Детально опишіть порушення
4. Завантажте фото-або відео підтвердження.
Фіксувати можна наступні злочини:
  • військові злочини проти українців
  • матеріальний збиток
  • порушення прав людини.

Раніше Знай писав, у США обіцяють посилити Україну системами ППО: більш сучасні і потужні.

Також ми писали, ЗСУ збили в небі над Україною ще два російські винищувачі: летіли бомбити одне з селищ.

Нагадаємо, у Харкові священики відспівують загиблих під час обстрілів житлових районів. Загиблі лежать колоною в чорних мішках прямо на вулиці.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще