Захисниця українців з Азова, Пташка, Катерина з Тернопільщини знову потішила українців, та своїх побратимів, переспівавши пісню Скрябіна "Спи собі сама"

Пташка — такий позивний має захисниця Маріуполя, яка стала відомою після того, як зі зброєю в руках заспівала патріотичні пісні. Потім дівчина розвіяла фейк про те, що її немає в живих.

Пташка з Азова. Фото: Telegram
Пташка з Азова. Фото: Telegram

А тепер знову заспівала, зачаровуючи ніжним та неймовірним голосом. "Азовці" не готові здатись, попри те, що сили ворога вп'ятеро перевищують їхні, та вони постійно знаходяться під обстрілами всіх видів зброї з боку окупантів.

Воїн з Азова. Фото: Telegram
Воїн з Азова. Фото: Telegram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Під час того, як росіяни скидають важкі бомби по території заводу "Азовсталь", вони співають пісні та підбадьорюють один одного.

Азовсталь. Фото: Telegram
Азовсталь. Фото: Telegram

Нова пісня у виконанні Пташки вразив неймовірним виконанням, та голосом.

Імовірно вороги вигадали, що Катерини вже немає в живих, але дівчина обурилася, та заспокоїла всіх, вона запевнила, що ще всіх переживе, а бойового духу вистачить, щоб тьримати оборону і відбити всіх москалів.

"А можна сказати, що я прострелю коліно тому, хто поширює інформацію, що мене вже немає. Народ, воюємо, я ще всіх вас переживу. Зберіться, воюємо! Маріуполь тримається", - сказала воїн-співачка.

Нагадаємо, раніше окупант розповів, куди дівають тіла загиблих побратимів, нелюдські дії тривають.

Як повідомляв портал "Знай.ua", ЗСУ готують деблокаду Маріуполя вже найближчим часом.

Також "Знай.ua" писав, що українські ЗСУ "відхопили" у загарбників свіженький Т-72Б3М.