Наші бійці ЗСУ затрофеїли ще одного Т-72Б3М.

У хорді війни українські збройні сили поповнюються зброєю росії. Після бою захисники захопили відносно неушкоджений танк російської модифікації моделі Т-72Б3М. Про це повідомляють у DeepState.

На фотографії помітно, що на танку залишився неушкоджений комплекс оптико-електронного придушення "Штора-1".

Трофейний танк. Фото: Telegram
Трофейний танк. Фото: Telegram

"Штора-1" – комплекс електронно-оптичного активного захисту від високоточної зброї. Його розробили для порушення роботи систем лазерного наведення і лазерних далекомірів атакуючих протитанкових снарядів.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

ЗСУ продовжує потужно нищити окупантів. Бійці зараз не можуть детально розкривати перебіг проведення спеціальних операцій, проте демонструють результати. А на звільнених територіях навіть селяни "збирають урожай" на танки.

Тракторист везе здобич. Фото: Telegram
Тракторист везе здобич. Фото: Telegram

У коментарях до допису хтось вдало пожартував, мовляв, це як "лендліз від Рашки, тобто даром".

Скриншот коментаря
Скриншот коментаря

Крім того, ЗСУ ремонтують техніку окупантів та вона починає служити українцям проти загарбників. От так виглядає російська машина "Тигр" після невеликих вдосконалень:

Трофейний Тигр. Фото: Telegram
Трофейний Тигр. Фото: Telegram

Нагадаємо, раніше міноборони Британії Бен Уоллес назвав путіна і його оточення нацистами.

Як повідомляв портал "Знай.ua", окупанти готові застосувати хімічну зброю проти захисників "Азовсталі", маріупольцям заборонили виходити з дому.

Також "Знай.ua" писав, що лукашенко заявив, що народ, який воює на своїй території за свою сім'ю перемогти неможливо.