Російський окупант розкрив нові подробиці звірств ворожої армії. Як вони позбавляються тіл своїх солдатів, які були ліквідовані в Україні.

Про це стало відомо завдяки новому перехопленню розмови від Служби безпеки України, яка опублікувавши на сторінках відомства в соціальних мережах.

Цього разу російський окупант вирішив зізнатися про те, як вони позбавляються тіл своїх же побратимів. Попросту записують в список "безвісти зниклих", а тіла потім складають на імпровізованих звалищах. Кількість загиблих настільки величезна, що гори трупів досягають двох метрів заввишки.

"Це не морг, це звалище. Здоровенне, це ... поле - не поле, полігон – не полігон... обгороджене, оточене, нікого не пускають. І, коротше, там тисячами привозять. Звалище висотою з людський зріст... " - сказав він.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Знаходиться звалище в Донецькій області. На цьому "принади" російської армії не закінчуються. Родичі загиблих платять величезні гроші за те, що вони допомагають їм знайти останки. Розповіла росіянину цю інформацію його знайома, яка саме таким методом відшукала тіло свого брата.

Тіла окупантів, фото: вільне джерело
Тіла окупантів, фото: вільне джерело

У Службі безпеки України зазначили, що росіянам потрібно задуматися про те, чи готові вони відправляти чоловіків на вірну смерть в Україну.

Окупанти, фото: скріншот з відео
Окупанти, фото: скріншот з відео

"Тому батькам, дружинам і рідним окупантів слід задуматися: чи готові вони, щоб їхні близькі були розірвані собаками або гнилі на полігоні під відкритим небом. Чи може зробити все можливе, щоб вони взагалі не йшли на цю війну?"- підсумували в СБУ.

Нагадаємо, що дитина в російської Перукарні став жертвою пропаганди: "мені сказали це блискавка"

Раніше повідомлялося, що українські ЗСУ "відхопили" у загарбників свіженький Т-72Б3М

Також, на посла рф напали у Варшаві при спробі покласти квіти: обличчя стало "кривавим".