Українські війська знищили від "восьми до десяти" російських генералів. Це набагато більше, ніж втратили США за 20 років конфлікту в Афганістані.

Про втрати високих російських воєнних чиновників у війні, яку розв'язав путін проти України, повідомив голова розвідуправління Міноборони США у комітеті з питань збройних сил Сенату заявив генерал-лейтенант Скотт Беррієр, пише CNN.

Причин такої великої кількості ліквідованих генералів декілька. На думку Беррієра, українці, користуються розвідувальною підтримкою, що надається Сполученими Штатами, тому з легкістю орієнтуються діями та пересуванням противника.

Ліквідовані генерали окупантів. Фото: Telegram
Ліквідовані генерали окупантів. Фото: Telegram

Також, причиною ліквідації є те, що російські генерали змушені особисто бути присутніми у зоні конфлікту, а не відсиджуватися в штабах. Адже, російські війська не вмотивовані достатньою мірою, тому у бій йдуть неохоче. Щоб підвищити мотивацію генерали змушені були бути на передовій.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Це надзвичайно високий показник для сучасних військових, який значно перевищує кількість американських генералів, втрачених протягом 20 років конфлікту в Афганістані.

Те, що росія втрачає всіх цих генералів, говорить про те, що цим генералам доводиться йти вперед, щоб забезпечити виконання своїх наказів.

Також голова розвідки заявив, що Україна краще готова до участі в конфлікті мотивованих солдатів, навіть якщо її війська набагато менші, ніж російські сили.

Нагадаємо, раніше окупант розповів, куди дівають тіла загиблих побратимів, нелюдські дії тривають.

Як повідомляв портал "Знай.ua", ЗСУ готують деблокаду Маріуполя вже найближчим часом.

Також "Знай.ua" писав, що після захоплення частини Херсонської та Запорізьких областей, російські загарбники вивезли з України все зерно.