Після захоплення частини Херсонської та Запорізьких областей, російські загарбники не тільки крали унітази та пралки, масштаби їхніх злочинних дій набагато вагоміші — з України вивезли все зерно, куди дісталися окупанти.

Стало відомо, що з рф крадений хліб вивозять до Сирії, щоб контрабандою продавати у Близькому Сході. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.

Крадуть зерно. Фото: Youtube
Крадуть зерно. Фото: Youtube

Розвідники повідомляють, що зерно продовжують вивозити на території рФ та окупованого Криму.

"Значна частина викрадених з України зернових перебуває на суховантажних суднах під російським прапором в акваторії Середземного моря. Найбільш ймовірна країна призначення вантажу – Сирія. Звідти контрабандою зерно може постачатись до інших країн Близького Сходу", - повідомили у розвідці.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Крадуть зерно. Фото: Youtube
Крадуть зерно. Фото: Youtube

Зерно та насіння соняшника вивозять із Запорізької області, Харківської області, Херсонської області.

Окрім зерна російські окупанти крадуть овочі та інше продовольство. Вивозять в Крим великі об’єми викрадених в Україні овочів – буряк, картопля, капуста.

На її думку, світ може зіткнутися через війну в Україні з найстрашнішим голодом з часів Другої світової війни. Також, через це можуть загинути мільйони людей, їм всьому виною російський диктатор з імперіалістичними амбіціями.

Нагадаємо, раніше у США розповіли про спроби путіна "заморозити" конфлікт.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російські окупанти почали відмовлятися вступати в бої з ЗСУ.

Також "Знай.ua" писав, що українські ЗСУ "відхопили" у загарбників свіженький Т-72Б3М.