Стало відомо про те, що до російських окупантів почало приходити усвідомлення, і вони починають масово відмовлятися від наступу на Донбасі. Що про це відомо.

Повідомив таку інформацію портал CNN, пославшись на слова високопоставленого представника Пентагону.

За останніми даними, російські війська почали відмовлятися виконувати накази військового керівництва. Окупанти "або відмовилися підкорятися наказам, або не виконують їх з тим ступенем завзяття, яку очікують від офіцерів".

Пентагон
Пентагон

З самого початку війни у них був низький моральний дух, але при цьому думали, що впораються з ЗСУ, адже їх значно більше. Як виявилося на практиці, окупанти щодня несуть колосальні втрати, і вже бояться виконувати будь-які завдання від військового керівництва.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім того, у окупантів є серйозні проблеми з логістикою.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

За даними Пентагону сьогодні в Україні перебуває не менше 97 батальйонно-тактичних груп (БТГ) окупантів.

"Нерідко вони перекидають одну або дві БТГ з Донбасу назад в Росію для переоснащення або поповнення запасів, а потім повертають їх назад, це нормально", — сказав чиновник.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Варто відзначити, що за два з половиною місяці війни в Україні було ліквідовано вже понад 26 тисяч окупантів, і з кожним днем це число продовжує лише зростати.

Нагадаємо, що "Безсмертний полк" відправили на смітник: після відзнятої масовки, росіяни викинули портрети з "дідами на паличках"

Раніше повідомлялося, що росіяни скаржаться на свою владу, але в злиднях звинувачують українців: як пропаганда впливає на окупантський мозок

Також, російський флот біля берегів Чорного моря готується до нанесення ударів-ігнорувати тривоги не можна