У Сполучених Штатах Америки зробили нову заяву стосовно війни в Україні. Росіяни в черговий раз намагатимуться "заморозити" конфлікт.

Про це на своєму акаунті в соціальній мережі Twitter написав старший радник Конгресу США Пол Массаро.

На його думку, російський диктатор Путін абсолютно не змінився, і знову намагається заморозити війну в Україні, за сценарієм 2014 року. Цього допустити не можна ні в якому разі, і його планам необхідно перешкодити.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Схоже, Путін хоче перетворити свою геноцидну війну на заморожений конфлікт в Україні. Ми не можемо допустити цього. Не втрачайте фокус. Мета-повна перемога українців", - зазначив Пол Массаро.

Захід і Кремль, а зокрема Путін, ніяк не можуть зрозуміти один одного. Саме тому той "гангстер", намагається грати в "нациста".

Українська влада щодня повторює, що вони не допустять "заморожування" конфлікту, як це було за часів Донбасу, і боротимуться до останньої окупованої території.

"Справа в тому, що Путін зовсім не змінився. Він все ще переконаний, що йому все може зійти з рук. Україна стала першою сталлю, в яку він потрапив за все його правління", - підсумував Пол Массаро.

Наслідки війни. Фото: скрін youtube
Наслідки війни. Фото: скрін youtube

Однією з причиною, чому Путін хоче "заморозити" війну-брак ресурсів. А замінити їх нічим, і потрібно занадто багато часу для того, щоб їх відновити. Це може зіграти на руку Україні, і коли вони повністю видихнуться, Збройні Сили України зможуть повернути назад свої землі.

Війна. Фото: Макс Левін
Війна. Фото: Макс Левін

Нагадаємо, що українські ЗСУ "відхопили" у загарбників свіженький Т-72Б3М

Раніше повідомлялося, що в Маріуполі окупанти пропонують роботу тим українцям, хто залишився в місті: "збирач тіл"

Також, запаси боєприпасів російських окупантів виснажені-британська розвідка