Стало відомо про те, що російська влада в черговий раз змінила стратегію. Після військових невдач в Україні риторика пропаганди злегка зміниться.

Про це стало відомо завдяки Головному управлінню розвідки Міністерства оборони України. Вони опублікували нові дані про провокації з боку росіян.

Ні для кого не секрет, що у росіян є одна перевага, і воно в живій силі і техніці. Однак, як виявилося, навіть це не здатне налякати українських захисників, і армія країни-окупанта несе колосальні втрати.

Для того, щоб якось підготувати російське суспільство до можливої поразки, російським ЗМІ почали наказали писати пропаганду за новою методичкою.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тепер вони починають писати про те, що російсько-українська війна це ніщо інше, як протистояння окупантів з усіма країнами Європейського Союзу і НАТО.

Кремлівські політтехнологи говорять про те, що це значно применшить ганьбу від програшу більш потужному противнику. Вони готують грунт для програшу. Залишається дізнатися, коли саме це станеться.

Російська пропаганда, фото: Instagram
Російська пропаганда, фото: Instagram

"За інформацією військової розвідки України, керівники кремлівських телеканалів, Інтернет-ЗМІ та пропутінської армії ботів вже отримують вказівки перейти до нової інформаційної політики. Пропагандисти країни-окупанта тепер будуть промивати мізки росіянам ідеями про необхідність об'єднання заради власного виживання і сліпої довіри до політики кремлівського диктатора" - йдеться в повідомленні під постом.

Пропагандисти. Фото: скрін youtube
Пропагандисти. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що в Маріуполі окупанти пропонують роботу тим українцям, хто залишився в місті

Раніше повідомлялося, що Денис Шмигаль висловився про зняття заборони для українців залишати країну

Також, в "сірій зоні" Запорізькій області загинув екснардеп Давид Жванія