Стало відомо, в чому саме російська влада прорахувалася, коли вирішила почати повномасштабну війну в Україні. Це і привело їх до колосальних втрат.

Про це стало відомо завдяки новим даним британської розвідки, що опубліковані на офіційному акаунті Міністерства оборони Великобританії в Twitter.

Російська влада недооцінила український народ, і явно не розраховувала на те, що вони будуть битися до останнього. План Путіна був" за кращим сценарієм", і він навіть розглядати не став інші варіанти.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Погане планування призвело до оперативних помилок, і це завадило диктатору оголосити про успіхи в Україні на параді 9 травня.

На даний момент йдуть основні бої на Сході, і зосереджені найсильніше вони в Луганській і Донецькій областях. Окупанти хочуть повністю анексувати дві області, щоб отримати сухопутний коридор до Криму. На цих територіях можуть провести фіктивні "референдуми", як це вже було в 2014 році.

Розвідка Великобританії, фото: Twitter
Розвідка Великобританії, фото: Twitter

Важкою ситуація залишається і на території заводу" Азовсталь", що в Маріуполі. Окупантам вдалося прорватися, і вони почали запеклі бої. Українські військові продовжують тримати оборону, і потребують негайної евакуації.

Бої і в Харківській області, проте захисники Збройних сил України продовжують звільняти наші території. Хочеться вірити, що озброєння від Заходу прийде в найкоротші терміни, і ми зможемо повернути додому наші землі.

Бойові дії, фото: Facebook
Бойові дії, фото: Facebook

Нагадаємо, що ЗСУ показали, як українські селяни подарували їм танки російських окупантів

Раніше повідомлялося, що бійці другого батальйону полку ССО" Азов " вступили в потужний бій з окупантами в районі одного з населених пунктів Запорізької області.

Також, росіяни скаржаться на свою владу, але в злиднях звинувачують українців: як пропаганда впливає на окупантський мозок