Про це повідомляє Telegram-канал підрозділу.

«Цього разу їм також довелося не солодко. У співпраці з 81-ю бригадою ДШВ, наші воїни, зокрема, взвод «Десептикони» ліквідували один ворожий танк та три російських машини БТР-82», - зокрема, йдеться у повідомленні.

На українську кулю нарвалися ті ж самі російські морпіхи, які вже отримували «на горіхи» від наших захисників у боях на Київщині, в селі Мощун.

«Ми не просто відбили штурм наших позицій, а й наїб***ли русаків по повній», - додав екскомандир полку «Азов» Максим Жорін.

У підсумку боїв, загарбники відступили від позицій, а наші війська здобули декілька одиниць трофейної зброї.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що після звільнення Київщини від російських окупантів підрозділ ССО «Азов» Київ, що був сформований в столиці, було передислоковано в Запорізьку область для виконання поточних бойових задач.