Самопроголошений президент білорусі олександр лукашенко прокоментував чутки про загрозу нападу з Польського та Литовського кордонів.

Виступаючи перед журналістами лукашенка запитали, чи не боїться він нападу з боку Польщі, яка проводить навчання на кордоні з Білоруссю. На що лукашенко у властивій йому манері став запевняти, що його самого насторожує той факт, що на кордонах Литви та Польщі зросла кількість військових. За його словами кількість військових зросла з трьох тисяч до сорока тисяч.

лукашенко. Фото: Telegram
лукашенко. Фото: Telegram

"Ми спостерігаємо за ситуацією. Ми завжди розуміли, що наша армія проти НАТО це махіна, але не треба забувати і про те, що в нас за спиною росія, ядерна держава. У нас відповідний договір. І на цю тему ми спілкуємося досить часто з презиеднтом росії", - заявив лукашенко.

Також він не забув підкреслити своє реноме сексиста підкресливши, що це жінка поставила питання, зауваживши, що жінкам треба народжувати дітей, а вони попіклуються про безпеку.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

лукашенко. Фото: Telegram
лукашенко. Фото: Telegram

"Ну а по-друге, народ неможливо перемогти, який воює на своїй землі, за свою територію, за свою сім'ю та за своїх дітей. Неможливо", - зазначив диктатор.

Нагадаємо, раніше письменник та журналіст Андрій Кокотюха пояснив, чому марно сподіватися розпаду росії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у ворожого флоту біля берегів Одеської області є ще не менше 50 ракет.
Також "Знай.ua" писав, що таке міф "про перший удар", і чому радянські історики намагалися переписати історію ще тоді.