Стало відомо про те, що Міністр оборони Великобританії Бен Уоллес виступив в Музеї національної армії в Челсі. У своїй промові він не пройшов повз ситуацію в Україні, і назвав російського диктатора путіна - нацистом.

Про це пише західний портал The Guardian.

Під час своєї промови Бен Уоллес не тільки назвав путіна нацистом, а й згадав російських солдатів, які загинули під час Другої світової війни.

Заява британського міністра, фото: скріншот
Заява британського міністра, фото: скріншот

"Я думав про масштаби страждань по всьому Радянському Союзу, а також про те, як страждання використовувалися тоді, як і зараз - щоб прикрити неадекватність тих, хто править в безпеці і комфорті через кремлівські стіни нагорі і в Генштабі поруч"-говорить міністр оборони Великобританії.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

путін, скріншот: Анастасія Приходько / Фейсбук
путін, скріншот: Анастасія Приходько / Фейсбук

Він вважає, що не тільки путін нацист, але і все його оточення. На жаль, саме вони зараз керують Росією, і націлені на імперіалізм.

Саме тому, потрібно зупинити повстання цих окупантів, і зробити все можливе для того, щоб Україна перемогла незабаром. Західні партнери повинні в цьому допомогти, адже, на Україні той не зупиниться, і може піти далі на Європу.

Окупанти, фото Антикор
Окупанти, фото Антикор

"Дуже можливо, що Україна розіб'є російську армію", - заявив Уоллес.

Нагадаємо, що російські війська вторглися на українські території 24 лютого. Це означало початок широкомасштабної війни, яку наші сусіди не хочуть визнавати, і називають це"спецоперацією".

Вони розраховували захопити наші землі за кілька днів, але, ось уже третій місяць ЗСУ героїчно обороняють наші землі від російського зла.

Нaцистська символіка. Фото: Youtube
Нaцистська символіка. Фото: Youtube

Нагадаємо, що авіація у справі: українські винищувачі завдали нищівного удару по об'єктах окупанта на острові Зміїний

Раніше повідомлялося, що Валерій Залужний хоче заїхати на танку на Красну площу, відмовившись від стіни на Донбасі

Також, ЗСУ під Ізюмом жорстко помстилися російським окупантам, які брали участь у різанині в Бучі - відео