Стало відомо про те, що Володимиру Зеленському запропонували план по поверненню Бєлгорода до складу України. Що про це відомо.

Ініціатори взяли за основу історичні факти, а саме його перебування у складі Української держави зразка 1918 року. В якості аргументу автори відзначають, що для успішної реалізації анексії передбачається, що жителі Бєлгорода мають «Слобожанське» коріння, вкрай лояльно ставляться до української влади, а також мають схожий спосіб життя.

Карта України, фото: вільне джерело
Карта України, фото: вільне джерело

При цьому, в доповіді йдеться про те, що близько 25% населення області є вихідцями з України, володіють українською мовою, а також готові стати частиною вільної, незалежної держави.

Чи буде це розглядатися серйозно нашим урядом-невідомо, однак, спочатку потрібно нам звільнити власні території, зокрема відкинути окупантів до кордонів в Харківській області.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Володимир Зеленський. Фото: Instagram
Володимир Зеленський. Фото: Instagram

До слова, в Бєлгороді знову неспокійно. Там були чутні сильні вибухи, а також влада повідомила про загоряння на об'єкті Міноборони рф.

Білгород, пожежа військових складів. Фото: Telegram
Білгород, пожежа військових складів. Фото: Telegram

"На кордоні трьох муніципалітетів – Борисовського, Бєлгородського районів і яковлевського міського округу – сталася пожежа на території одного з об'єктів Міністерства оборони РФ", – написав Гладков.

За їх словами на даний момент робляться всі необхідні сірки для того, щоб забезпечити безпеку області. Звичайно ж, у всьому вже встигли звинуватити українську сторону.

Бєлгород, фото: Telegram
Бєлгород, фото: Telegram

Нагадаємо, що в Бєлгороді знову палає: в області, після низки вибухів, зайнялася пожежа, горять військові склади

Раніше повідомлялося, що ЗСУ звільнили від окупантів стратегічно важливий населений пункт: звідси ворожі війська обстрілювали Харків

Також, ВСУ відбили у ворога ще один населений пункт на Харківщині: атаки орків безуспішні