Стало відомо про те, що морги міста Горлівка, що в Донецькій області, забиті тілами російських окупантів. Що про це відомо.

Про це стало відомо завдяки Генеральному штабу Збройних сил України. В прес- службі розповіли про те, що зараз відбувається в Україні на ряді напрямків.

Танк окупантів
Танк окупантів

І ось, за інформацією від Генштабу, в морг міста Горлівка було доставлено понад 100 загиблих російських окупантів, які померли в Запорізькій області. Крім того, величезна кількість їх військових були взяті в полон на цьому ж напрямку.

Морг, фото: скріншот з відео
Морг, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"На запорізькому напрямку російські війська проводили штурмові дії в напрямку Орєхова, але знову не мали успіху. У Горлівку в центральний морг доставлено понад 100 тіл мобілізованих російських військовослужбовців, загиблих на території Запорізької області. Крім того, наші захисники на запорізькому напрямку взяли в полон чергову групу росіян, які заблукали на українській землі" - йдеться в повідомленні.

Морг
Морг

Варто відзначити, що з початку повномасштабної війни, яку розв'язала Російська Федерація, було ліквідовано вже практично 25 тисяч російських окупантів. Ця цифра з кожним днем, як бачимо, продовжує зростати. При цьому, величезні втрати визнають і самі загарбники, коли говорять з рідними по телефону. Вони такого ніколи не бачили, і не думали, що ЗСУ здатні так битися.

Окупанти, фото Антикор
Окупанти, фото Антикор

Нагадаємо, що мріє, щоб мама воскресла: хлопчика з Маріуполя засипало в підвалі разом з батьком, але вони дивом вибралися

Раніше повідомляється, що Чорноморський флот окупантів у повній готовності до ракетних обстрілів: перші подробиці

Також, командир" Азовець " з Маріуполя звернувся до миру про допомогу з пораненими і цивільними.