Кожен день Збройні Сили України приносять нам нові перемоги, і борються з російськими окупантами. Робити це вони будуть до тих пір, поки наші землі не покине останній ворог.

Новий ролик був опублікований цього разу 30-ю окремою механізованою бригадою імені князя Костянтина Острозького в соціальній мережі Facebook.

Вони показали, як легко справляються з російськими окупантами, які прийшли на наші землі з руйнуваннями. Вони як мурахи бігають туди-назад з думкою, як врятувати своє життя, але, вже занадто пізно. Думати про це потрібно було в той момент, коли приймали рішення їхати в Україну з війною.

"Ворога слід тримати в жаху. За те, що він ступив на українську землю - шугати так, щоб його теліпало від самої думки про Україну! Дати зрозуміти, хто тут господар! Ганяти свинособак без шансу на їх нікчемне життя!"- сказано в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

На ролику вони бігають з одного місця в інше, але збройні сили України їх скрізь дістануть, і шансу на порятунок немає. У них був шанс здатися, і перейти на бік добра, але, вже занадто пізно. Пропаганда щільно засіла в їхніх головах, за що вони і поплатяться.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Не можна не відзначити, що за даними Генерального штабу Збройні Сили України ліквідували за 70 днів війни вже 24,5 тисяч російських окупантів. Це число з кожним днем лише зростає, і це буде відбуватися до тих пір, поки окупанти не вирішать покинути Україну.

Нагадаємо, що доблесні ЗСУ розгромили пункт управління окупантів - "мінус" техніка, снаряди і орки

Раніше повідомлялося, що військова еліта "другої армії світу" тікає від затятих ЗСУ, окупант скаржиться на знаменитих бойовиків

Також, не горить, так горить — у Росії згоріло майже чотири десятки вантажівок, підозрюють підпал