Заступник командира полку "Азов", капітан Святослав Паламар з позивним" Калина " записав своє чергове відеозвернення до всього світу. Закликають не тягнути за допомогою, і починати прямо зараз.

Нове звернення він опублікував у Telegram-каналі полку "Азов". При цьому, сам він перебуває з товаришами по службі на заблокованому окупантами заводі "Азовсталь".

У ролику він закликав світову спільноту, а також владу України якомога швидше евакуювати цивільних і поранених військових. Це необхідно зробити в найкоротші терміни, поки не стало занадто пізно.

"Закликаємо світову спільноту евакуювати цивільних і особисто звертаюся до Верховного Головнокомандувача подбати про поранених солдатів, які в страшних муках помирають від неналежного лікування. Дайте можливість забрати тіла воїнів, щоб українці змогли попрощатися зі своїми героями. Відреагуйте належним чином на критичну ситуацію, в якій противник не дотримується ніяких етичних норм, конвенцій або законів, знищуючи людей на очах у всього світу, керуючись вседозволеністю і безкарністю!"- йдеться в заяві.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Крім того, не можна не відзначити того факту, що вже третій день йде активний штурм заводу "Азовсталь", так як російські окупанти прорвалися на територію заводу, і почали вести там активні бойові дії. Ніякого режиму тиші, про який так часто повторює російська влада не існує.

Роблять це для того, щоб принести російському диктатору хоч якусь перемогу до 9 травня, але цього не станеться, так як українські захисники тримають оборону, і обов'язково врятують всіх людей всередині заводу.

Нагадаємо, що російський генерал нагородив орденом свого сина після поразки в Чернігові: продовжують пробивати дно

Раніше повідомлялося, що Подоляк підозрює, що прес-секретар російського МЗС Захарова на важких наркотиках

Також, у Мелітополі колаборанти стали частиною окупантської армії: місцеві вже ідентифікували їх