Кадиров під шумок починає дискредитувати діюче керівництво рф, в ЗМІ заборонили цитувати його без цензури.

В росЗМІ з'явилося повідомлення, що Кадирова заборонено цитувати без дозволу керівництва. Про це пише телеграм-канал "Оперативний ЗСУ"

"Російським державним ЗМІ заборонили цитувати Кадирова без дозволу керівництва - "Проєкт"", - йдеться у повідомленні.

кадиров. Фото: Youtube
кадиров. Фото: Youtube

Агентство, наприклад, не передавало повідомлення Кадирова про 260 українських морпіхів, що здалися. Інший кореспондент розповідає, що новини за повідомленнями голови Чечні наказано показувати заступнику головного редактора Михайлу Щербакову.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

кадировці. Фото: Youtube
кадировці. Фото: Youtube

Виявляється Кадиров почав критикувати заяви прес-секретраря путіна пєскова та інших діячів. Також цензурі піддаються інші статті, наприклад, якщо в тексті є хоча б натяк на те, що росії нелегко даються війна та санкції, її можуть погоджувати по дві години або зовсім не випустити.

Нещодавно Кадиров запустив нове відео, нібито з виправкою нової партії "добрив" з Чечні в Україну. Проте, як з'ясувалося, це відео - нарізка кадрів з іншого ракурсу з відео за 23 квітня. Нових кадировців, які бажають стати добривом в українській землі, мабуть, не знайшли. Також відомо, що своїх "псів", в більшій кількості він вивів з території України.

кадировці. Фото: Youtube
кадировці. Фото: Youtube

Нагадаємо, раніше ЗСУ вперше в історії знищили найсучасніший танк окупантів, перетворився на купу металобрухту.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українські захисники звільнили від окупантів ще декілька територій.

Також "Знай.ua" писав, що командир "азовець" з Маріуполя звернувся до світу про допомогу з пораненими та цивільними.