Стало відомо про те, що російські окупанти знову втратили контроль над низкою населених пунктів. ЗСУ роблять все можливе для того, щоб повернути колишнє життя мільйонам українців.

Про це стало відомо завдяки новому зведенню від Генерального штабу Збройних сил України. Вони регулярно сповіщають про ситуацію в Україні, і цей раз не став винятком.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Минуло вже 70 днів з моменту, як росіяни почали повномасштабну війну проти України. 70 днів, як український народ згуртувався, і почав боротися проти окупантського зла.

Зараз вони і далі проводять наступальні дії з метою заволодіти повністю територією Донецької та Луганської областей, а також пробити собі сухопутний коридор на Кримський півострів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Збройні Сили України роблять все можливе від себе для того, щоб не допустити цього, і щодня тримають оборону. У частині напрямків вони навіть йдуть в контрнаступ, і досить успішне.

Наприклад, за останню добу ворог втратив контроль над кількома населеними пунктами на кордоні Миколаївської та Херсонської областей.

Також, на території Донецької та Луганської областей за минулу добу було відбито близько 11 атак ворога.

Зараз ворог посилено проводитиме наступи, адже їм потрібні якісь Перемоги до 9 травня, але, збройні сили України цього не допустять. За словами президента Володимира Зеленського зараз почалася друга фаза війни, під час якої потрібно буде максимально відсунути ворога до кордонів.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що в Бердянську в мерію набрали двірників та слюсарів — українські депутати волонтерять

Раніше повідомлялося, що окупанти готові труїти власних жителів смертельними хімікатами, щоб звинуватити Україну-плани провокацій

Також, Українка з Бучі благала окупантів застрелити її слідом за чоловіком.