Стало відомо про те, що Збройні Сили України знищили чергову техніку окупантів. На цей раз їх метою став сучасний танк.

Про це стало відомо завдяки новим повідомленням Збройних сил України, і сталася дана подія на харківському напрямку.

Українські військові в два рахунки впоралися не тільки з російською технікою, а й з росіянами, які намагалися вибити українців з села в Харківській області, яке тільки недавно було звільнено.

Російська техніка, фото: ВСУ
Російська техніка, фото: ВСУ

Судячи з опублікованих кадрів, загарбники знову програли, і їх план провалився. Був знищений новітній російський танк Т-90м.це найновіша розробка російського ВПК, і є модернізованою версією бойового танка Т-90.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Російська техніка, фото: ВСУ
Російська техніка, фото: ВСУ

До слова, нова модель почала надходити в російські війська тільки два роки тому. Вони тоді навіть не підозрювали, що зовсім скоро велика частина з них буде служити в якості металобрухту через війну в Україні. До слова, це перший підтверджений випадок знищення цієї російської версії танка.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Крім новітнього російського танка також були знищені БМП і МТЛБ.

Українські бійці ЗСУ продовжують захищати наші з вами землі, і оберігати сон мільйонів українців. Щодня вони борються з російським ворогом, і намагаються прогнати їх з України.

Залишається сподіватися, що вони впораються, і зовсім скоро ми всі будемо святкувати перемогу України, а найголовніше, на вулицях всієї країни забудуть про існування сирен, і люди перестануть боятися постійного ракетного обстрілу.

Нагадаємо, що Міноборони показало захисниць, які тримають на своїх плечах Харків

Раніше повідомлялося, що ЗСУ показали, як професійно проганяють російських окупантів з українських земель: не розуміють, з ким мають справу

Також, окупанти готові труїти власних жителів смертельними хімікатами, щоб звинуватити Україну-плани провокацій