Стало відомо про те, що російських окупантів почали нагороджувати відмітками для ветеранів Другої світової війни.

Про це стало відомо завдяки новій інформації від Головного управління розвідки Міністерства оборони України. Російські окупанти не припиняють дивувати.

Напередодні 9 травня, за здійснення геноциду народу України, а також руйнування інфраструктури української держави, окупантів 54 бригади управління 35 загальновійськової армії Східного військового округу армії Росії нагороджують медалями "Жукова", "Суворова", "За відвагу", а також орденами "мужності". Всім тим, чим нагороджували ветеранів Другої світової війни. Тобто, вони вважають, що тут ситуація така ж, як і з німцями, і вони виступають в ролі "рятівників". Але, для них погана новина, цього разу фашисти саме вони.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Згідно з указом про "медалі Жукова", нагорода призначена для вручення ветеранам"Великої Вітчизняної війни, органів НКВС, Збройних сил СРСР та особам які перенесли блокаду". Медалі "За відвагу" і ордена "Мужності" окупанти, мабуть, заслужили "подвиги" під час мародерства, крадіжок побутової техніки і нижньої білизни українців" - йдеться в повідомленні під постом.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Росіяни не перестають дивувати. Однак, радіти їм недовго, адже Збройні сили готові до останнього обороняти українські території, і зовсім скоро планують піти в контрнаступ, щоб звільнити наші землі від російського зла. Володимир Зеленський зазначав раніше, що під час другої фази війни ЗСУ збираються відкинути росіян якнайдалі до кордонів.

Нагадаємо, що Подоляк підозрює, що прес-секретар російського МЗС Захарова на важких наркотиках

Раніше повідомлялося, що окупанти готові труїти власних жителів смертельними хімікатами, щоб звинуватити Україну-плани провокацій

Також, у Білорусі розстрілюватимуть за замах на теракт-схвалила верхня палата парламенту