Стало відомо про те, що в Мелітополі знайшлися колаборанти, які стали частиною окупантських військ. Вони тепер будуть воювати проти своєї Батьківщини.

У мережі з'явився кадр, на якому видно цих військових. Крім того, деяких колаборантів вже ідентифікували місцеві жителі, і в російських військах їм явно не привітається, адже по суті це зрада Батьківщини.

Колаборанти, фото: вільне джерело
Колаборанти, фото: вільне джерело

Достовірно невідомо, добровільно вони стали частиною ворожих військ, або ж їх змусили погрозами і тортурами, однак, коли все закінчиться, з цим явно будуть розбиратися правоохоронні органи.

Крім того, не так давно з'явилася в мережі новина про те, що скіфське золото в Мелітополі допомогли знайти окупантам місцеві колаборанти.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Танк окупантів
Танк окупантів

Вони викрали унікальну колекцію IV ст. До н. е. куди саме вони відправили викрадені артефакти-невідомо, проте це точно так не залишать. Вкрадене обов'язково повернуть назад.

"У проросійських пабліках показали відео, як призначений росіянами "директор" краєзнавчого Євген Горлачов розповідає, що його однодумці витратили багато сил і енергії, щоб знайти скіфське золото, яке було заховане співробітниками музею. Насправді місцезнаходження колекції видали колаборанти", - підтверджує слова Федорова.

"Скіфське золото"
"Скіфське золото"

Нагадаємо, що вже третій місяць російські окупанти ведуть війну проти України, і розв'язав її ніхто інший, як російський президент Путін. Він вважає, що це "рятувальна операція", однак, вони просто приносить біль і руйнування.

Нагадаємо, що захист для чотирилапих захисників — кінологи з США передали броник для прикордонних вівчарок

Раніше повідомлялося, що окупанти в Луганської області продовжують знищувати все на своєму шляху

Також, українець за 23 роки життя став двічі батьком, і знищив три десятки ворожих танків