Стало відомо про те, що росіяни масово почали переодягатися у форму Збройних сил України в Токмаку, що в Запорізькій області.

Про це стало відомо завдяки Оперативному командуванню "Південь", де з'явилося звернення в соціальній мережі Facebook.

Російські окупанти в місті Токмак, що в Запорізькій області, почали масово шити форму Збройних сил України, а також переодягалися в неї.

Саме тому не можна виключати провокації таких «розрядних» підрозділів. Це на їхню думку має скомпрометувати українських військових на окупованих територіях, а також можуть з'явитися напади ДРГ на лінії зіткнення.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

"У місті Токмак Запорізької області окупанти почали масове пошиття і переодягання своїх військовослужбовців у форму Збройних сил України. Не виключено вчинення провокативних дій такими "рядженими" підрозділами з метою компрометування українських військових на окупованих територіях і нападів ДРГ на лінії зіткнення", - йдеться в повідомленні.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

При цьому, подібна ситуація вже була кілька днів тому. Тоді повідомлялося, що російські загарбники у формі українських військових можуть здійснювати різні провокації на території Луганської області. Росія прекрасно розуміє, що їм не перемогти в цій війні, тому робить все можливе для того, що дестабілізувати ситуацію в Україні. Але, у них це явно зробити не вийде, і ЗСУ готові обороняти наші землі до останнього.

Нагадаємо, що доблесні ЗСУ розгромили пункт управління окупантів - "мінус" техніка, снаряди і орки

Раніше повідомлялося, що пропагандисти викрали ексмера Херсона Ніколаєнка, але він не заспівав під їх дудку

Також, для бійців ТрО розширили можливості: зможуть брати участь у бойових діях і на окупованих територіях