Російські окупанти готують провокацію з обстрілом мирних кварталів у Херсоні.

Повідомляється, що в районі Антонівського мосту розгортають Гради, щоб вдарити по Херсону і звинуватити в цьому ЗСУ. Це має стати причиною для того, щоб "врятувати" місто, провівши там референдум. Про це сказав спікер Одеської обласної Військової адміністрації Сергій Братчук у своєму каналі в Telegram.

Російські окупанти не відмовилися від ідеї провести "референдум" в окупованому Херсоні. З метою провокації вороги мають намір найближчим часом обстріляти будинки мирних жителів.

Він зазначив, що ця інформація потребує широкого поширення, щоб завадити планам російських окупантів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Нагадуємо, що українські військові ніколи не стріляють по цивільних будинках мирних жителів!

Зранку 16 квітня стало відомо, що російські окупанти завдали кілька обстрілів системами залпового вогню по прифронтових селах Херсонської області та Криворізького району. У результаті обстрілів є пошкоджені будинки та ферми, але жертв немає. Наразі лінія зіткнення з окупантами проходить у периметрі Херсонської області.

Нагадаємо, раніше орки з ОРДЛО і Росгвардіі влаштували перестрілку і не гребують мародерити у своїх же.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Херсонській області, частина якої була окупована російськими загарбниками ще в перші дні війни, мають намір провести псевдореферендум.

Також "Знай.ua" писав, що президент України Володимир Зеленський розповів, яким може бути можливий мирний договір з Росією.