Російським пропагандистам все важче знімати свої пропагандистські ролики,а українців зломити не так і просто, ліпіть своє г*вно самі.

Викрадений окупантами ексмер Херсона Володимир Ніколаєнко відмовився на камеру російського пропагандистського видання "Известия" осквернити Романа Шухевича.

Захоплений мер Херсона Ніколаєнко. Фото: Telegram
Захоплений мер Херсона Ніколаєнко. Фото: Telegram

Викрадений, але не зломлений Володимир стояв біля будівлі, разом з репортером зазначеного зомборесурсу. Він був строгим, зі стиснутими вустами і трохи різким.

Коли репортер запитав, що він думає з приводу Романа Шухевича, коли над держадміністрацією висить червоний прапор, Володимир Ніколаєнко сказав, що він герой України.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

"Як ви не думаєте тепер, що Шухевич бився на стороні фашистів?"

"Ні, - відповів Ніколаєнко, - раз його країна вважала його героєм, значить для України він герой! Він не бився на стороні фашистської германії, він бився за Україну і відстоював Україну", - сказав герой вже нашого часу, незломлений твердий як кремінь українець Ніколаєнко.

Ніхто і ніщо, крім гнилих безпринципних людців, які лиш символічно можуть називатися людьми, не може зламати дух і волю українців. Ніщо не злякає — ні тортури, ні ракетні обстріли, українці лише гартують лють до ворога, але ніколи не здаються, Слава Героям!

Нагадаємо, раніше автор відомої фрази про "русский военный корабль" Роман Грибов розповів про звірства армії рф.

Як повідомляв портал "Знай.ua", окупанти в Луганській області продовжують знищувати все на своєму шляху.

Також "Знай.ua" писав, що українець за 23 роки життя став двічі батьком, і знищив три десятки ворожих танків.