У мережі продовжують розповідати про українських героїв, які обороняють наші землі від російських окупантів. Допомагають вигнати зло з України.

Новий пост був опублікований на сторінці операції об'єднаних сил у соціальній мережі Facebook, де регулярно публікують актуальну інформацію про російське вторгнення.

На цей раз мова пішла про хлопця на ім'я Євген. За свої 23 роки життя йому вдалося знищити три десятки ворожих танків, а також бронетехніки. Життя неодноразово випробовувала на мужність хлопця, але, його цим не зламати.

Сам хлопець сирота, і виховувався в інтернаті. Потім, тривалий час жив у прийомній родині, поки не виповнилося 18 років.

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Після цього поїхав працювати за кордон, намагаючись знайти щастя в Туреччині, Польщі та інших країнах. Справи йшли добре, і в один момент він прийняв рішення взяти приклад зі старшого брата. Повернувшись на батьківщину підписав контракт зі Збройними силами України.

ЗСУ, фото: facebook.com/StratcomCentreUA
ЗСУ, фото: facebook.com/StratcomCentreUA

Двоє старших пішли служити – "завербували" і мене, - сміється Євген, для якого служба стала головною справою життя. - У навчальному центрі опанував ПТРК" Стугна", служити направили в протитанковий підрозділ нашої знаменитої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького.

За два роки служби йому вдалося побувати в двох ротаціях в районах бойових дій. Зараз він воює на фронті, як і два старших брата. Разом наближають перемогу України над російськими окупантами.

"Головне, не дозволити російським танкам підійти близько до наших позицій. Але навіть якщо танків буде дуже багато і ми не встигнемо знищити їх усіх, в "ближньому" бою Княжій бригаді теж є чим зустріти ворога. План дій у нас простий: чим більше знищимо цих нелюдей, чим швидше виженемо їх з України – тим швидше повернемося до своїх родин", – упевнений хмельничанин.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

До слова, за свої 23 роки він не тільки встиг одружитися, а й стати батьком двох малюків. Зараз найбільше мріє про те, щоб побачити їх.

Нагадаємо, що Юрій Романенко розповів, навіщо росіяни підпалюють свої підприємства

Також, російські окупанти почали штурм "Азовсталі" в Маріуполі: перші дані

Також, СБУ вирахувала особи 900 окупантів, які творили звірства в Київській області: жоден не піде від покарання