Олексій Арестович заявив, що українські військові знищили у Чорнобаївці склад боєприпасів ворога.

Радник Офісу Президента Олексій Арестович розповів, що нарешті "відзняли" 18 серію улюбленого серіалу всіх українців під назвою"Чорнобаївка".

"Чорнобаївка-18. Склад боєприпасів. Хто зачепіть Неньку, тому не забариться. І так - багато разів поспіль", - написав у своєму дописі Арестович.

Арестович проілюстрував свій допис гарною картиною українського художника Романа Чалого.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також, про те, що в Чорнобаївці знову знищили угрупування російських військових, підтвердив в прямому ефірі на телеканалі голова Херсонської військової обласної адміністрації Геннадій Лагута.

Чорнобаївка стала прокляттям для російських солдатів, від назви цього населеного пункту їх починає "тіпати", та це й не дивно, стільки знищенної техніки, як у Чорнобаївці, важко віднайти в Україні.

Фото та відео клубів диму над Чорнобаївою став швидко ширитися соціальними мережами. Повідомляють, що за Херсоном був відчутний великий вибух, що свідчить про те, що орки пішли на концерт до кобзона. Наразі про втрати особового складу не повідомляються.

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський прокоментував інформацію про 10 замахів на своє життя.

Як повідомляв портал "Знай.ua", довірені особи Іллі Киви планували організувати провокації, а також дестабілізувати ситуацію в Одесі.

Також "Знай.ua" писав, що військовий Максим відмовився від спокійного життя заради миру в Україні.