Президент України Володимир Зеленський вирішив прокоментувати замахи на своє життя, і розповів, чому абсолютно про це не переживає.

Про це стало відомо завдяки новому інтерв'ю президента Володимира Зеленського з журналістом проекту 60 Мinutes австралійського телеканалу "Nine Network".

За словами українського гаранта, 10 замахів не так вже й багато, і у російського диктатора Путіна зараз набагато більше проблем, адже йому потрібно буде відмитися від усього бруду, який він робив останні 20 років.

"Це не так багато, 10-це всього 10 людей хочуть цього, це не так страшно. Я думаю, що у президента Російської Федерації набагато більше проблем, судячи по відношенню всього світу до їхньої політики... те, що пережили і переживаємо всі ми, коли люди сидять в підвалах, їх мучать, в колодязях знаходили українців – я думаю, у мене більш-менш ситуація не така страшна. Мені страшно за наших людей, особливо за сім'ї, які втратили близьких" - каже Володимир Зеленський.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Володимир Зеленський. Фото: Youtube
Володимир Зеленський. Фото: Youtube

Запитали в українського лідера і стосовно його популярності. За його слова, це останнє, про що потрібно думати на сьогоднішній день. Ця популярність його точно вже не надихає, адже її ціна - війна, тисячі смертей, руйнування. Саме це приносить нам Російська Федерація останні 8 років, 2 місяці з яких більш старанно. Головне те, що правда на нашому боці, і це обов'язково колись закінчиться. І якщо Україна після цього буде процвітати, то сусідній державі прийде кінець.

Скрін, відео YouTube Зеленський
Скрін, відео YouTube Зеленський

Нагадаємо, що в британській розвідці розкрили правду про втрати окупантів: "елітних військ" стало на 65% менше

Раніше повідомлялося, що росіяни потрапили в урядовий квартал Києва, але в розібраному вигляді-Нова фотозона для українців

ТАКОЖ, СБУ знешкодила ДРГ, яка хотіла збити пасажирський літак на території Білорусі