Чергова історія про українського героя, який відмовився від спокійного життя заради нашого з вами захисту. Побачив у соціальних мережах як окупанти бомблять рідну країну, і не зміг залишитися осторонь.

Новий пост був опублікований на сторінці ООС в соціальній мережі Facebook, де регулярно публікують актуальну інформацію про те, що трапилося.

Максим є військовослужбовцем окремої єгерської бригади. Як тільки почалося повномасштабне вторгнення, в перші дні повернувся з Польщі для того, щоб захищати Україну.

"Відверто кажучи, можна було залишитися за кордоном, забути про своїх рідних і друзів. Але ким би я тоді був? Що б від мене залишилося?"- розповідає Максим.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У 2014 році він був активним волонтером Революції Гідності, потім став волонтером "Пласту", і очолив організацію в Полтаві, звідки він власне і родом. Однак, життя підкинуло йому величезну кількість випробувань.

Військовий Максим, фото: Facebook
Військовий Максим, фото: Facebook

В один момент пропала віра в себе, він просто вигорів. Було прийнято рішення відправити до Польщі на роботу.

Із соціальних мереж 24 лютого дізнався, що Російська Федерація почала повномасштабне вторгнення в Україну, і того ж дня у Вроцлаві був на мітингу.

Того ж дня було прийнято рішення повертатися, щоб скласти Військову присягу українському народу, і він купив квиток на перший же автобус. Серед пасажирів була також величезна кількість чоловіків, які поверталися обороняти свою батьківщину. Це лише додало хлопцеві мотивації.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Сьогодні він разом з побратимами, бойовими єгерями у складі Об'єднаних сил тримає оборону на Донецькому напрямку.

Нагадаємо, що окупанти продовжують підтверджувати свою сутність, крадучи та вивозячи зерно з України

Раніше повідомлялося, що в Маріуполі незабаром може загинути 100 тисяч мирних громадян: причина далеко не в обстрілі

Також, вирішальний момент у війні Росії проти України настане вже скоро: названі конкретні терміни