Військовослужбовці російської федерації продовжують відмовлятися від участі в "спеціальній військовій операції" на території України.

Зокрема, одна з рот 21 окремої мотострілецької бригади з Оренбурзької області у повному складі, включаючи командира, відмовилася від вибуття на територію України. Про це повідомив журналіст Роман Цимбалюк, який довгий час залишався на території рф єдиним акредитованим журналістом, але перед самою війною покинув територію росії.

Це не єдиний випадок, коли військові рф відмовляються їхати на вірну смерть. Про групові відмовляння жалілися на новоприбулих ті російські офіцери, які вже знаходяться тут, та навіть вдаються до розстрілювання.

Попри те, за словами радника ОП Олексія Арестовича, добровольців у росії вистачає, тільки воєнної сили вони собою не являють.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

У коментарях до допису, українці саркастично підкреслили, що імовірно не хочуть ставати добривом для української землі.

"Фейк, вся Росгвардія прямо з криком ура згодні на командировку", "Не хочуть наш чорнозем робити краще", "Заміна спідньої білизни та штанів провелася у повній відповідності до наміченого графіка", "виявляється жити хочуть", - написали у коментарях.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Володимиру Зеленському запропонували повернути до складу України Білгород.

Як повідомляв портал "Знай.ua", правоохоронці накрили кубло Ківи, де готували масштабні провокації.

Також "Знай.ua" писав, що у Білорусі почали глушити Інтернет для жителів.