Стало відомо про те, що в Чорному морі зараз знаходиться приблизно 20 кораблів ВМС рф. Вони продовжують спроби наносити удари по українських територіях.

Про це стало відомо завдяки новій публікації британської розвідки в соціальній мережі Twitter, де регулярно сповіщають про головні новини з фронту.

"Незважаючи на ганебні втрати десантного корабля "Саратов" і крейсера "Москва", Чорноморський флот Росії зберігає здатність завдавати ударів по українських і прибережних цілях", – вважають у розвідці.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

При цьому, окремої уваги вартий той факт, що Босфорська протока тепер закрита для всіх військових кораблів, які належать не Туреччині, у зв'язку з цим окупантські війська не мають можливості замінити свій потонулий флагман крейсер "Москва".

Крім того, в Міністерстві оборони України за день до заяви британської розвідки відзначили, що в Чорному морі знаходиться зараз близько чотирьох кораблів Чорноморського флоту з крилатими ракетами, і їх максимальний залп становить до 28 штук.

Кораблі флоту РФ, фото: censor.net.ua
Кораблі флоту РФ, фото: censor.net.ua

Також, була опублікована свіжа карта боїв в Україні, і вже кілька днів лінія фронту не змінюється. Окупанти продовжують накопичувати війська перед тим, як почати наступати. Найбільша активність угруповання окупаційних військ спостерігається на Слобожанському та Донецькому напрямках.

Російський корабель. Фото: скрін youtube
Російський корабель. Фото: скрін youtube

До чого це в підсумку призведе-ніхто не знає, проте ЗСУ не збираються здаватися, і будуть обороняти наші землі до останнього.

Нагадаємо, що надлегкі артсистеми допоможуть ЗСУ відправляти рашистів "додому" - доставлено з Австралії

Раніше повідомлялося, що брехня: окупанти везуть до Маріуполя натовп пропагандистів

Також, російські спецслужби примусово вивезли з Херсона іноземців: створювали постановочні відео заради піару