Росія продовжує кровопролитну війну проти України, проте все йде не за тим планом, що був у путіна спочатку. Так, напередодні в США повідомили, що рф використовувала проти України гіперзвукову зброю, це підтвердило і Міноборони країни-агресора. У британській розвідці висунули свою версію, чому Кремль вирішив використовувати даний вид зброї.

Кілька днів тому в Міноборони рф заявили, що використовували ракети "Кинджал" під час удару по військовому складу в Івано-Франківській області. Цей факт підтвердили і в США, де фахівці відстежували запуски в реальному часі.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Відзначається, що за оцінками американців російські окупанти переслідували цим запуском дві мети. По-перше, перевірити наскільки ефективно нову зброю в умовах бою, а по-друге, продемонструвати свою "силу" заходу.

Скрін
Скрін

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

У британській розвідці з цього приводу свої припущення. Так, У Британії вважають, що застосуванням гіперзвукової зброї Росія намагається приховати свій провал у війні проти України і відсутність будь-якого просування.

Раніше Знай писав, Російські чоловіки скупили в магазинах гігієнічні прокладки і продають їх втридорога: жінки проклинають "підприємців".

Також ми писали, Міноборони Росії вперше визнало втрати до 10 тисяч, але потім їх приховали: "Катастрофічно багато".

Нагадаємо, українським біженцям розповіли про особливості життя в Німеччині: середні витрати, зарплати і оренда житла. Українцям розповіли про особливості Німеччини. Що потрібно знати в першу чергу біженцям.