Голова Миколаївської ОДА та улюбленець українців Віталій Кім розповів про обстріли міста та настрій у миколаївців.

Про це Кім розповів у відеозверненні, опублікованому, 21 квітня.

Так, стало відомо, що у Миколаєві у наслідок обстрілів російських окупантів одна людина загинула, двоє отримали поранення. Наслідки обстрілів наразі ліквідовують.

Також Кім зазначив, що часто іноземні гості та ЗМІ цікавляться, як настрої у людей, як справи. Він зазначив, що до всього можна звикнути й навіть до постійних обстрілів. До того ж Віталій Кім вирішив провести паралель стану українців за часів коронавірусу.

Віталій Кім, скріншот з відео
Віталій Кім, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Пам'ятаєте, коли були перші повідомлення про коронавірус, уся країна в масках, з антисептиком. Після роботи весь одяг дезінфікують, можуть вбити, якщо десь пчихнув, меми такі ходили. Це як було в перші дні. Потім за рік-другий, кажуть пік, всі навколо хворіють, наші люди: я вже перехворів, мені не страшно. От приблизно така сама ситуація, не кажу що добре, чи погано. Приблизно так ми ставимося, як ми перебуваємо під щоденними обстрілами. Звикли. У будь-якому випадку, страху того, невідомості, нема. Ми вже бачимо, як все відбувається і не боїмося", - сказав Кім.

До того ж Віталій Кім вирішив наостанок у своєму зверненні поділитися цитатою про росіян, додавши про неї свої спостереження: "Завжди казали і так і є: у Росії дві біди – дурні і дороги. Так от, біда найголовніша – коли дурень вказує дорогу".

Варто додати, що за словами Віталія Кіма у Миколаївській області наразі окуповано близько 20 сіл.

"У деяких селах, навіть якщо немає російських військових, але вони окуповані — постачання йде з території Херсонської області. Частина гуманітарного вантажу йде через коридори, про які ми домовляємося з ними", – сказав Віталій Кім.

Нагадаємо, Віталій Кім жорстко звернувся до росіян через ґвалтування українок: "Ваші діди вас би самі застрелили"

Раніше Знай писав, Арестович пообіцяв зробити дуже боляче окупантам під Ізюмом: "Почали цікаві рухи"

Також Знай повідомляв, Віталій Кім розповів про перестрілку між ОРДЛО і Росгвардією: "Не знаю, за кого вболівати"