Улюбленець українців голова Миколаївської ОДА Віталій Кім записав чергове відеозвернення, де розповів про ситуацію в області і звернувся до росіян.

За словами Віталія Кіма зараз робиться все можливе для оборони міста, щоб жоден російський окупант не проник на вільну українську територію.

"Ми зараз копаємо місто. І будемо далі копати стільки скільки потрібно. Хочеш миру - готуйся до війни. Нікого в місто не пустимо. Хороша новина - Німеччина допоможе нам танками. Виходить так - німецькі танки знову будуть їздити по українській землі, стріляти в російські танки. Тільки зараз свастика на російських танках і окупанти росіяни. Думаю, що їхні діди в труні перекинулися б почувши таке...", — зазначив він.

Виталий Ким, скриншот
Віталій Кім, скріншот

За словами Кіма зараз мобілізація в росії неможлива, тому на його думку зараз шукають спосіб, як у прикордонних областях розгойдати ситуацію, щоб спочатку оголосити там НП, а потім ввести там воєнний стан.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

"Перед виборами путіна теж підривали цивільні будинки, після цього путін став президентом. Тепер розгойдують прикордонні області, потім оголосять НП, потім воєнний стан, а потім мобілізацію, тому що війська скінчилися, ніхто їхати не хоче в Україну", — розповів Віталій Кім.

Віталій Кім, скріншот
Віталій Кім, скріншот

Також Глава Миколаївської ОДА не втратив можливості звернеться до російських військових через те, що вони масово гвалтують українок.

"Звертаюся до росіян. Ваші діди вас би самі застрелили, якби дізналися, що ви ґвалтуєте українських дівчат. Ви пр***али за один день всю свою позитивну історію", - підсумував він.

Нагадавши, Віталій Кім показав героїню, що вижила в епіцентрі вибуху: "пробита легеня, вийшла на роботу"

Раніше Знай писав, Віталій Кім попередив про нову тактику росіян, дізнаються секрети від самих українців: "як це працює"

Також Знай повідомляв, росіяни обстріляли підприємство Катару: Віталій Кім повідомив деталі