Ворог терпить позбавлення і деморалізований. Далеко не всі загарбники горять бажанням продовжувати воювати з українцями, а деякі ще й не можуть знайти спільну мову з «колегами» з інших підрозділів.

Про це розповів улюбленець українців, голова Миколаївської ОДА Віталій Кім у своєму черговому відеозверненні.

За його словами, вчора, 16 квітня, в тимчасово окупованій Новій Каховці Херсонської області сталася перестрілка між мобілізованими бійцями ОРДЛО і представниками Росгвардії.

"Вчора в Новій Каховці пристойна перестрілка була між ОРДЛО і російськими військовими, Росгвардією, точно не знаю. Навіть не знаю, за кого вболівати в цій ситуації. Начебто ОРДЛО і наші були колись. Ось така історія", - поділився Кім.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Віталій Кім, фото: соціальні мережі
Віталій Кім, фото: соціальні мережі

Від також додав, що жителі Російської Федерації бояться і не горять бажанням їхати на війну в Україну. Ті ж, хто все ж готовий до такого, починають мародерствувати ще на території власної держави.

"А всі, хто тепер погоджується їхати - це мародери і сама падаль. Вони мародерять навіть не доїхавши, у себе в частинах", - підсумував Кім.

Нагадаємо, Віталій Кім показав героїню, що вижила в епіцентрі вибуху: "пробита легеня, вийшла на роботу"

Раніше Знай писав, Віталій Кім попередив про нову тактику росіян, дізнаються секрети від самих українців: "як це працює"

Також Знай повідомляв, Віталій Кім жорстко звернувся до росіян через зґвалтування українок: "ваші діди вас би самі застрелили".