Радник офісу президента України Олексій Арестович висловився про угруповання російських військ під Ізюмом, що в Харківській області. Скоро їм може бути дуже боляче.

Відповідну заяву зробив радник голови офісу президента України Олексій Арестович в ефірі YouTube- каналу Марка Фейгіна.

В офісі президента вирішили розповісти про деякі рухи ЗСУ на території Харківської області. Угрупованню окупантів, які зараз розташовані під Ізюмом, скоро може стати вкрай боляче, адже Збройні Сили України почали цікаві наступи в цьому районі.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"ЗСУ почали цікаві рухи в районі Ізюму. Якщо ці цікаві рухи на карту накласти, я цього робити не буду, але ви самі можете взяти з відкритих джерел, які повідомляють офіційні особи ЗСУ, намалювати на карті стрілочки, і ви побачите дуже цікаву картину. Картинка полягає в тому, що російському наступу від Ізюма може стати дуже-дуже боляче найближчим часом", - заявив співрозмовник.

Олексій Арестович. Фото: YouTube
Олексій Арестович. Фото: YouTube

Росія продовжує розглядати цей напрямок як місце для основного удару по ЗСУ на Сході, і тут розташована найбільша кількість їхніх військ.

Звідси, як зазначає Олексій Арестович, можна зробити висновок. Чекати, поки вони почнуть наступ не варто, і бійці ЗСУ не роблять цього. Сидіти в обороні не варто, тому ми починаємо рухатися.

До чого це призведе в підсумку - покаже лише час, але, сумнівів у тому, що українська сторона здобуде перемогу в цій війні - немає ніяких.

Олексій Арестович, кадр з відео
Олексій Арестович, кадр з відео

Нагадаємо, що захисники Маріуполя з "Азова" вже увійшли в історію: Андрій Білецький пояснив, що їм потрібно зараз найбільше

Раніше повідомлялося, що Віталій Кім жорстко звернувся до росіян через зґвалтування українок