Українським військовим на банківський рахунок надсилають обіцяні 100 тисяч гривень, про які говорив президент Володимир Зеленський у лютому 2022 року, після вторгнення російської федерації на територію України.

Один з українських бійців на особистій сторінці в соцмережі розповів про те, що йому на карту надійшла зарплата розміром 100 тисяч гривень, яку Зеленський обіцяв виплачувати щомісяця кожному військовослужбовцю, який гідно захищає територію України. Також чоловік поділився скріншотом грошового переказу.

Обіцяні Зеленським 100 тисяч гривень
Обіцяні Зеленським 100 тисяч гривень

Крім того, український воїн на ім'я Леван вже визначився, куди витратить отримані кошти. Він мріє зіграти весілля зі своєю коханою. Як повідомив боєць, тепер його головна мета - вибратися живим з Маріуполя, за який на сьогоднішній день ведуться жорстокі бої з ворожою армією.

"Тепер можу здійснити свою мрію - одружитися, кохана дівчина є, гроші на весілля є. Залишилося вийти живим з Маріуполя", - написав Леван.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Маріуполь, фото: Facebook
Маріуполь, фото: Facebook

Варто нагадати, що Зеленський анонсував нові виплати військовослужбовцям у лютому 2022 року.

"Очевидно, що наші військові воюють не за гроші, а сьогодні, завтра. І дуже жорстко відповідають за те, що було вчора. Але ми повинні розуміти, що сьогодні це найважливіша робота – бути військовим, захищати країну. Тому я хочу, щоб держава гідно платила за цю роботу. Ми будемо платити нашим військовослужбовцям, які тримають в руках зброю, по сто тисяч гривень на місяць. Не для того, щоб нам сказали: спасибі. А для того щоб вони знали, що країна їм точно вдячна. І так буде до тих пір, поки не закінчиться ця війна", - сказав глава держави.

Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube
Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, депутати пропонують назавжди відмовитися від святкування Дня Перемоги разом з Росією: "Німеччина капітулювала 8-го"

Як повідомляв Знай.uа, развідник ВМС США Малкольм Ненс воює за Україну з 40-річним досвідом: "Перестати говорити, а діяти"

Також портал Знай.uа писав, штурм незламного Маріуполя і невдалі атаки росіян: у Генштабі ЗСУ розповіли, що сталося за ніч, 20 квітня