Чоловік з російської Твері намагався оформити документи на вкрадений в громадян України автомобіль. Це змусило деяких росіян задуматися, чим же російська армія дійсно займається в Україні.

Так, стало відомо, що в понеділок, 16 квітня в пабліку "Головна дорога. Твер і область" соціальної мережі ВКонтакте росіянин поцікавився у аудиторії, як оформити документи на машину, привезену з України. До свого питання росіянин опублікував фото BMW X5.

На фото видно, що на автомобілі видніється буква латинського алфавіту, яка часто зустрічалася на техніці російських окупантів.

Скріншот допису
Скріншот допису

"Таке питання до підписників і знаючих людям. Мені днями зятек мій - військовий пригнав ось такого красеня "трофейного"😄. Самі знаєте звідки. Зрозуміло без укропських номерів і документів — тому назріло питання реєстрації машинки в росії", — написав Юрій Звєрєв.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Звєрєв зазначив, що краще б номери на транспортний засіб оформили ще в Білорусі, звідки автомобіль був пригнаний. У коментарях вибухнула ціла дискусія, багатьом не сподобалося, що російська армія займається мародерством.

"Намародерене викладають, навіть не соромлячись, позорисько!", "Так чого там наша армія в підсумку, фашизм знищує, чи збагачується незаконно, ви вже визначтеся...", "Може бути ви так почнете здогадуватися, що насправді відбувається", — відзначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагададаємо, Українка, ховаючись у погребі, розчула шок окупантів через Nutella і ноутбуки у кожного: армія дикунів

Раніше Знай писав, окупанти деморалізовані і не хочуть йти в бій, готові навіть "прибрати" командира: "Застреліть його, бл * дь"

Також Знай повідомляв, кадирівці в черговому ролику з Маріуполя видали бездомного за українського розвідника: "постійно бухий"