Президент України Володимир Зеленський розповів, яким може бути можливий мирний договір з Росією. За його словами він складатиметься з двох документів. Цим гарант поділився під час спілкування з українськими журналістами.
Українська та російська делегації неодноразово проводили переговори щодо мирного процесу, однак після останньої зустрічі в Туреччині процес зайшов у глухий кут. Втім, Україна не залишає надій, що війну вдасться закінчити дипломатичним шляхом.

Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube
Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube

Так, президент Володимир Зеленський поділився, яким бачить можливий мирний договір рф і України. Він зазначив, що він повинен складатися з двох документів: Перший - про відносини з рф, а другий - про гарантії безпеки для України.
"Результатом мирних переговорів може стати договір, який складатиметься з двох документів: один безпосередньо про відносини з РФ, другий – про гарантії безпеки Україні, - розповів президент.

Володимир Зеленський. Фото: Youtube
Володимир Зеленський. Фото: Youtube

Зеленський додав, що кілька країн вже готові виступити гарантами безпеки України, серед них Великобританія, США, Італія і Туреччина. Втім, жодна країна своє бажання остаточно не підтвердила.

Раніше інформаційний портал Знай писав, ЗСУ звільнили нові населені пункти на Херсонщині: окупанти зазнають поразки в жорстоких боях.

Також ми писали, США і Великобританія відреагували на застосування Росією невідомої речовини в Маріуполі: "Притягнемо Путіна до відповідальності".

Популярні новини зараз
Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, розтяжки в будинках, міни на дорогах і нерозірвані снаряди: російські окупанти залишили чимало вибухівки в Київській області.