Великобританія повернула в Україну спецназ SAS (військові інструктори) щоб відновили підготовку українських військ у Києві та його околицях.

Про це повідомляє видання The Times, посилаючись на інформацію, отриману від українських офіцерів.

Як повідомляється, Британський спецназ вже відновив підготовку українських військових у Києві та його околицях.

Британська армія
Британська армія

Ще на початку лютого 2022 року спецназ Великобританії перекинули в регіон для допомоги і підтримки українських військових. Британський спецназ володіє широким набором навичок, які дуже корисні українським Збройним силам. З початком війни британці відкликали своїх спецназівців з України, аргументуючи цей тим, що в зіткненні Росії і України їх збройний сили не повинні брати участь. Однак зараз нібито повернули їх назад.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Навчання ЗСУ з NLAW і M-141, фото: Facebook
Навчання ЗСУ з NLAW і M-141, фото: Facebook

Зовсім недавно, кажуть українські військові, британці зі спеціальної повітряної служби (SAS) вчили їх користуватися ПТРК NLAW.

У Міноборони Британії поки відмовляються підтверджувати інформацію українських офіцерів, аргументуючи це рішенням не коментувати подібні операції.

Раніше ми повідомляли про "Кладовище знищених танків у Бучі": брутальні кадри з Київської області змушують стукати кров окупантів.

Крім того, не доброго ранку: окупанти запустили ракети по Києву, Миргороду та Полтаві, у Львові спрацювала ППО.