Молодий протитанкіст Збройних сил України Ігор ще не святкував свого тридцятиріччя, але уже знищив кілька десятків одиниць ворожої техніки. Через свою скромність точну кількість уражених цілей хлопець не називає, але зізнається, що мріє довести їх до сотні.

Інтерв’ю з героєм опублікували на сторінці ООС у Facebook.

«У планах – довести рахунок знищеної ворожої бронетехніки до сотні», - зізнається Ігор.

За роки війни з росією український боєць навчився користуватися всіма можливими протитанковими засобами, як вітчизняними, так і з-за кордону: «Стугни», Javelin, NLAW.

За словами протитанкіста, найближчим його душі є український протитанковий ракетний комплекс «Стугни». Він зручний, безпечний і може вражати ворога відстані до 5 кілометрів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Ігор не зізнається, скільки ворожої бронетехніки знищив під час боїв. Герой зазначає, що цей процес для нього і його побратимів давно перетворився на буденність.

«Ну, побачили ворожу машину, навелися, постріл – і все, танк перетворився на купу металобрухту. Потім – наступний, якщо треба, змінюємо позицію і продовжуємо роботу», - розповідає протитанкіст про свою щоденну рутину.

Ігор родом із Чернігівщини, де щодня з 24 лютого точаться бої з рашистами. Хлопець в минулому залізничник, а сьогодні відважно захищає Україну зі зброєю в руках. Військовий впевнений у перемозі ЗСУ, адже добре знає, якими є українські воїни:

«Наші хлопці знають, як воювати, і знають, за що вони воюють. Тому впевнений у тому, що ми швидко винищимо окупантів на всій території України! Перемога буде за нами!» - говорить відважний герой.

Нагадаємо, що українські герої-сапери знищили ЗРК "Тор М1" росії.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", 6-річний українець подарував ЗСУ квадрокоптер, про який мріяв роками.