У соціальній мережі вирішили показати недавні кадри з Київської області. Стало відомо, що в місті Буча з'явилося так зване кладовище для російських танків і для різноманітних автомобілів.

Відповідний Відеоролик оприлюднили в YouTube.

Вже весь світ бачив той жах і терор, який влаштували окупанти в Київській області. Після того, як воїни ЗСУ звільнили селища і містечка під Києвом, весь світ перекинувся з ніг на голову.

Окупанти, які тимчасово тримали під контролем Ірпінь, Бучу, Бородянку, Гостомель та інші містечка, влаштували справжній терор, вбиваючи мирних жителів, катуючи їх, ґвалтуючи жінок різного віку і навіть вбиваючи тварин.

Весь світ побачив цей жах, який влаштував путін і його окупанти. Це далеко не війна, це – справжній геноцид українського народу.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Потрібно нагадати, що наші воїни, а саме завдяки ним Україні вдалося утримати свої основні позиції на самому початку війни, роблять буквально неможливі речі.

Після окупації Київської області почалися великі роботи з прибирання території. На вулицях стояла купа розбитої військової техніки, і було неймовірно багато трупів мирних громадян.

Україна і весь світ повинні пам'ятати про ці звірства окупанта. Після того, як він буде повністю знищений, а це просто неминуче, всі співучасники тероризму будуть покарані в повній мірі.

Нагадавши, у мережі повідомили, чому в росії різко вилетіли літаки чиновників.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Андрій Бедняков допоміг дівчині з Маріуполя.

Також портал "Знай" писав, що у Росії підтвердили, що їх хвалений крейсер тепер на дні.