У росії триває повітряна активність, з москви вилітають пасажирські літаки, але куди вони прямують ніхто не знає, військовий експерт спробував припустити імовірні варіанти розвитку подій.

У ефірі Youtube-каналу у військового експерта Олега Жданова запитали, що може означати незрозуміла повітряна активність в рф, З москви вилітають ТУ-154.

На думку експерта, це може бути навчання з евакуації уряду та посадових осіб рф у запасний командний пункт, який знаходиться на Уралі і за ним.

"Ми таке дійство спостерігали на другому тижні війни. Після того як ми зупинили наступ, путін відпрацьовував такі навчання і тоді навіть реально перевозили представників уряду. Можливо сьогодні відбувається теж саме".

Вилітають масово літаки і навіть вертоліт медичної допомоги вилетів з сірої зони, далі він не фіксується - повідомила телеведуча. Зокрема літак авіарозвідки ТУ-214ОН покинув один з головний військових аеродромів Підмосков’я "Чкаловський". Також в небі над рф декілька приватних літаків Лукойлу та Газпрому. Іл-76МД-90А призначений для парашутного та посадкового десантування особового складу, військової техніки, вантажів, палива, контейнерів летить у бік Бєлгорода та Харкова.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Також Жданов припустив, чому прилетіли в Крим літаки з представниками уряду рф. На його думку, вони будуть розслідувати, чому так трапилося, що українці змогли влучити у крейсер Москва.

Нагадаємо, раніше полк "Азов" вже давно увійшов в історію, але, в цьому році вони стали ще більш особливими.

Як повідомляв портал "Знай.ua", визволені з російського полону пілоти розповіли, чим їм погрожували.

Також "Знай.ua" писав, що війна в Україні може призвести до злиднів понад 20% людства.