Мало хто вірив, але, це сталося знову. Збройні Сили України в 15-й раз вдарили по Чорнобаївці. Були знищені склади з боєприпасами, які доставили з Кримського півострова.

Про це стало відомо завдяки новій публікації радника офісу президента України Олексія Арестовича. Він не тільки підтвердив цю інформацію, але і показав відео.

Збройні Сили України вже в 15-й раз вдарили по позиціях російських окупантів, які були розташовані на аеродромі в Чорнобаївці, що в Херсонській області.

"Ви будете сміятися, але... Чорнобаївка-15. Склади з боєприпасами 22-го армійського корпусу (Крим) знищені", - написав Олексій Арестович під своїм постом.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Пост Арестовича, фото: скріншот
Пост Арестовича, фото: скріншот

Ролик, який був опублікований, мабуть знімав вкрай емоційна людина, тому там присутня ненормативна лексика.

Після цього чоловік підтвердив, що крейсер "Москва" потонув в районі острова Зміїний. Цієї новини українці чекали півтора місяці, адже саме його 24 лютого послали у відомому всім напрямку.

Потоплення "Москви" насправді є досить значущою військовою подією, і однією з найбільших поразок російського флоту з часів Другої світової війни.

"Дуже дзвінкий ляпас, тим більше символічний за назвою", - підсумував він.

Крейсер "Москва", фото: вільне джерело
Крейсер "Москва", фото: вільне джерело

Коли російська влада зрозуміє, що з тут ніхто не чекає, і вони не здатні завоювати вільну країну-ніхто не знає. Однак, залишається сподіватися, що це відбудеться дуже скоро, адже окупанти принесли занадто багато руйнувань на наші землі.

Нагадаємо, що росіяни продовжують стягувати техніку і "добрива": Генштаб ЗСУ на 50 добу війни показав, як провалюється план Путіна

Раніше повідомлялося, що в тимчасово окупованому Мелітополi "пропали" 70 росіян і кадирівців

Також, українцям розповіли, як розпізнати російські товари на полицях у магазинах