Тактика російських військ знову дивує українське командування, а разом із ним – і весь світ. У ЗСУ розповіли про ще одну «Чорнобаївку», в якій один за одним зникають російські танки і БТР.

За словами артилериста Андрія з Королівської бригади, на одній з ділянок фронту вже сформувалася «своя Чорнобаївка».

«Вже третій тиждень поспіль окупанти лізуть однією й тією ж дорогою. Вони лізуть – ми їх нищимо, знову лізуть – знову нищимо… Вони на чужій землі, іншої дороги не знають», – пояснює чоловік, який у мирному житті був будівельником. Але коли почалася гостра фаза війни, він одразу взявся за зброю. Впевнений, що займається нормальною чоловічою роботою – нищити орду, яка суне на українську землю.

«Доводиться часто працювати вночі, маневрувати, багато переміщатись, ухилятись від ворожих обстрілів і добряче «насипати» загарбникам. За понад місяць війни тільки однією нашою САУшкою знищили понад півсотні одиниць ворожої техніки. Траплялись дні, коли за добу двома екіпажами випускали більше двох сотень снарядів. Настрій у всіх бойовий! Щодня ми робимо смерть москалям! Без перемоги додому ніхто повертатись не планує!», - запевняє чоловік.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Фото: ЗСУ
Фото: ЗСУ

Нагадаємо, Олександр Пономарьов згадав пророчі слова білоруського політика 25-річної давності: "Перетвориться на ядерний плацдарм"

Раніше Знай повідомляв, кулінар "МастерШеф" Володимир Ярославський поділився секретами приготування сирної паски: підготовка до свята повним ходом

Також Знай писав, фіналіст "Х-Фактор" Кривошапко знайшов причину мовчання зірки "Танцюють всі!" Тетяни Денисової: "Слухайте, вона..."