Українцям розповіли про те, як російські окупанти знущалися над мирним населенням. Під їхні репресії потрапляли навіть пенсіонери.

Про це стало відомо завдяки публікації Оперативного відрядження "Південь" у соціальній мережі Facebook, де регулярно сповіщають про актуальну ситуацію в країні, яка залишається надійною.

Росія продовжує приносити руйнування на українські території, і все частіше стає відомо про жахливі злочини проти українського населення.

Страждають від їхніх рук навіть пенсіонери. Сталася трагедія і з 83-річною жінкою, після того як її населений пункт в Херсонській області був окупований росіянами.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Все життя вона працювала в цьому селі вчителькою молодших класів, виховувала дітей в повазі і любові. Саме тому вона не може повірити в те, що таке беззаконня взагалі можливо.

Пост про постраждалої пенсіонерки, фото: скріншот
Пост про постраждалої пенсіонерки, фото: скріншот

"Коли окупанти увійшли в мій будинок, один з них почав тріпати мене з боку в бік, вимагав віддати йому горілку і сигарети. Не розумію чому вони вважали, що ми її маємо... Я не думала, що на старості років буду страждати від таких знущань: тримали за шию, били по голові і по спині, досі моє тіло тремтить згадуючи той час. Я живу з паралізованим чоловіком, йому довелося чути все те, що зі мною робили, йому було ще гірше мене, тому що він не міг мені допомогти.У той момент я просто благала смерті" - розповідає пенсіонерка.

Постраждала пенсіонерка, фото: Facebook
Постраждала пенсіонерка, фото: Facebook

Після всього того, що сталося їм немає ніякого виправдання. Жінка зазначила, що росіяни для неї померли раз і назавжди. Страждають діти, жінки, літні люди. Звичайний народ, який просто хоче жити в мирній країні.

Постраждала пенсіонерка, фото: Facebook
Постраждала пенсіонерка, фото: Facebook

Це не люди, а просто помилка природи. Саме тому зло потрібно зупинити зараз раз і назавжди, інакше вони підуть далі.

Нагадаємо, що російські окупанти звезли мобільні крематорії до Маріуполя після застосування невідомої речовини

Раніше повідомлялося, що артилерист ЗСУ порадував ще однією "Чорнобаївкою", російські танки гинуть десятками

Також, россійських окупантів почали звозити в лікарні Петербурга, сотні військових залишилися без кінцівок