Глава Миколаївської ОВА Віталій Кім записав нове відеозвернення, в якому пояснив, як вороги добувають інформацію, провокуючи українців на дискусію.

Це здійснюється шляхом вкидання в Миколаївські пабліки різних провокативних питань, після чого ворог йде в коментарі і знімає потрібну йому інформацію.

Дивіться, розганяють координати наших будівель: там військові, там легіони, там Французькі ... мільйони військ, купа точок. Як це працює: вкинули, а потім дивляться, як люди в мережі обговорюють. "Та немає там нікого, це маячня«,» Та я ж в магазин Магеллан ходжу, які там військові..." Ну і знімають так інформацію, і записують. Це перше", - розповів Кім про технологію добування ворогом необхідних йому даних.

"Друге-це те, що пройшло вже багато днів, 45. Це критична точка, коли люди втомлюються від будь-якої інформації і починають читати чужі пабліки, тобто ми читаємо орківські, орки читають наші... цим військові користуються: вони нам надсилають, щоб ми були зайняті. Ті, благо діло, глибше розуміють, що вони тут м*даки і загарбники, ну а ми починаємо трохи панікувати», - констатував Кім.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв
Показати ще

Він також додав, що в місті планується проведення деяких робіт, які не варто обговорювати в мережі.

Віталій Кім. Фото: скрін youtube
Віталій Кім. Фото: скрін youtube

"Бережіть спокій, нічого не відбувається! Не треба нічого обговорювати - ми рухаємося за планом", - заспокоїмо земляків Кім.

Нагадаємо, що українські воїни знищили Російський склад боєприпасів на Луганщині

Раніше повідомлялося, що рашисти випустили високоточну авіаракету Х - 29 по українській "біолабораторії"

Крім того, россіяни обстріляли підприємство Катару: Віталій Кім повідомив деталі.